Ro    En

    Carla Caffe este o locatie deosebita si selecta, unde clientii nostrii pot petrece clipele libere intr-o ambianta placuta si linistita, fiind totodata si un loc excelent pentru intalnirile business din timpul zilei, dar si pentru a servi micul dejun, pranzul si cina.
    Avand o exparienta de peste doi ani, de la data deschiderii si pana in prezent, ne-am dezvoltat si am adus in permanenta imbunatatiri, atat aspectului locatiei cat si preparatelor si ofertelor ce le punem la dispozitia clientilor nostri.
    La noi, pe langa faptul ca se pot comanda preparate culinare din bucataria internationala si preparate de bar deosebite, clientii nostrii pot beneficia de muzica si magie live, "Happy Hour" cu discount-uri cuprinse intre 5 si 10 %, oferte speciale pentru masa de pranz, dar si de o tombola ce poate aduce discount-uri de pana la 75 % la nota de plata.
    Daca veti trece pe la noi si totul este asa cum va doriti, revenind din ce in ce mai des, va vom pune la dispozitie un "Card de Membru", card cu care veti putea avea mai multe beneficii. Asadar, nu ne dorim altceva decat sa va simtiti bine si sa reveniti cu placere.
        Va asteptam cu drag !

Istoria Lavazza

    Lavazza este o marca italiana care exista de mai mult de 100 de ani, fondarea ei a fost facuta in Turin de catre Luigi Lavazza (1885).
    In 1885 se utilizau cele mai usoare materii prime si procese tehnologice mai avansate, ceea ce a permis ca Lavazza sa fie referentul italian al cafelei. La inceputul secolului XX, Luigi Lavazza a creat conceptul de “amestec”: arta de a combina distincte origini de cafea pentru a obtine un produs plin de savoare si echilibru.