Ro    En

Informatii si oferte actualizate in mod regulat, gasiti pe:
www.facebook.com/CarlaCaffe


- In fiecare dimineata, pana la orele 12 00, va oferim pachetul "Good Morning" ( cafea + apa + prajitura ), la doar 22,00 Lei, iar dupa orele 12 00, daca veti comanda dintr-o data 3 produse identice, veti beneficia de oferta: "3 + 1 Gratis". ( Sunt excluse produsele din tutun ofertele existente si discount-urile )

- Oferte "Pachet" :

 • Absolut & 1L. Santal - 110 Lei
 • JB & 4 Red Bull - 120 Lei
 • Jagermeister & 4 Red Bull - 130 Lei
 • Jack Daniel's & 4 Red Bull - 140 Lei
 • Chivas Regal & 4 Red Bull - 170 Lei


 • - TOMBOLA cu discount-uri de pana la 75%

  Venind in locatia noastra, beneficiati si de o TOMBOLA, prin intermediul careia puteti obtine discount-uri la nota de plata, de pana la 75%, cu conditia de a va incadra in regulamentul acesteia.
  Pentru a vedea Regulamentul de participare la Tombola, click "aici"
  Mai mult decat atat, in cazul in care norocul nu va surade pentru ca nu ati extras la TOMBOLA "bila norocoasa", tot aveti de castigat, deoarece, la cerere, beneficiati de transport gratuit pana la oricare dintre cluburile din Bucuresti.


  - Card de Membru cu discount de pana la 20%

  Clientii ce vin regulat si devin Membri, pe langa alte avantaje ce le pot avea, beneficiaza in permanenta de un discount de minim 5%, acesta crescand automat si putand ajunge pana la 20%, in functie de valoarea notelor de plata si de regularitatea cu care acestia ne viziteaza.