Ro    En

- MAGIE LIVE - Daca esti fascinat de MENTALISM si MAGIE, vino in weekend incepand cu orele 18:00 si cu siguranta vei aprecia numerele prezentate de renumitului magician CRISTIAN PESTRITU.   

- PIAN LIVE - Daca esti cu adevarat meloman sau iti place pur si simplu sa asculti muzica la pian, vino in fiecare seara de Luni pana Vineri, si noi iti oferim muzica live la pian, interpretata de tanarul maestru ALIN PRODAN.

- PRE-PARTY - Noi dam impulsul starii de spirit pentru noptile de Sambata, cand ....... TOATA LUMEA SE DISTREAZA ! ....... Pentru detalii - click "aici".

- O zi ....... ca la Romani

Pentru ca suntem Romani, ne-am gandit sa facem in mod regulat o zi dedicata preparatelor, bauturii si muzicii Romanesti, prilej cu care oferim tuturor clientilor nostrii o bautura si o gustare din partea casei, dar si:
- preparate traditionale de sezon ( sorici, jumari, sunca, caltabos, toba, carnati, pomana porcului, etc );
- bautura de casa ( tuica, tuica fiarta, visinata, vin si vin fiert cu aroma de scortisoara si alte mirodenii );
- muzica Populara si muzica Lautareasca.
Daca va plac melodiile vechi Romanesti si gustarile preparate traditional, vizitati-ne, ca ....... n-aveti ce pierde !


- Incepand cu data de 15.01.2013, am relansat "Tombola zilnica", prin intermediul careia veti beneficia de castiguri substantiale la notele de plata."Regulament tombola" - click "aici".

- Din data de 17.09.2012, in locatia noastra puteti comanda preparate culinare din bucataria internationala, iar seara, atmosfera selecta va fi intretinuta de muzica live.

      Va asteptam cu drag !